Арестуваха българин в Скопие за опит за подкуп на полицаи

0
Шейсетгодишният българин бил спрян след преминаване на червен светофар
Шейсетгодишният българин бил спрян след преминаване на червен светофар

Шейсетгодишният българин бил спрян след преминаване на червен светофар

Български гражданин беше задържан вчера в Скопие, след като се опитал да подкупи полицаи, предлагайки им пари, за да не бъде глобен за пътно нарушение, съобщават медиите в Република Северна Македония, цитирани от БТА.

Шейсетгодишният български гражданин с инициали Б.Е.Г. от Петрич е задържан около 14:00 часа вчера от полицаи, на които предложил подкуп, съобщи тази сутрин МВР.

Той бил спрян от полицаите след преминаване на червен светофар с товарен автомобил "Ивеко".

След като полицейските служители поискали свидетелството му за управление и му казали, че ще бъде глобен, Б.Е.Г. е сложил пари (евро) в книжката и казал, че го е направил, за да се почерпят, тоест да не му налагат глоба.

Полицаите го задържали за даване на подкуп по чл.358 от Наказателния кодекс.

За случая е уведомен прокурор и след документирането му срещу българския гражданин ще бъде внесен наказателен иск по бързо производство.

Според посочения член от Наказателния кодекс наказанието, налагано за това престъпление, е от глоба (ако е извършено от юридическо лице) до лишаване от свобода от една до пет години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари