Арестуваха българин, обявен за международно издирване от властите в Германия

0
33-годишният мъж е обявен за издирване с европейска заповед за арест
33-годишният мъж е обявен за издирване с европейска заповед за арест

33-годишният мъж е обявен за издирване с европейска заповед за арест

Българинът е задържан в хода на специализирана полицейска операция, реализирана през вчерашния ден. Действията са осъществени от служители на Главната дирекция „Национална полиция“ и ОДМВР - Стара Загора. 33-годишният мъж е обявен за издирване с европейска заповед за арест, издадена от съда в гр. Олпе, ФР Германия за извършени рекет, изнудване и опит за въоръжен грабеж.

След доклад на материалите от Дирекция „Международно оперативно сътрудничество“ (ДМОС) веднага били предприети действия по локализирането му и в хода на разследването българският гражданин бил установен на територията на Стара Загора.

За случая са уведомени ДМОС и прокуратурата с оглед предприемане на последващи стъпки във връзка с изпълнение на наложената европейска заповед за арест.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари