АПИ стартира обществена поръчка за ремонт на пътищата в Русенско

0
Срокът на проекта е за 3 години
Срокът на проекта е за 3 години Снимка: Dunavmost / Архив

Срокът на проекта е за 3 години

Агенция „Пътна инфраструктура“ стартира обществена поръчка за възстановяване, ремонт, доставка и монтаж на ограничителни системи (мантинели) по републиканските пътища на територията на Северен централен район, включващ областите: Русе, Велико Търново, Габрово, Разград и Силистра. Срокът е за 3 години. Индикативната ѝ стойност е над 42 милиона лева без ДДС и се финансира от бюджета. 

От бъдещия изпълнител се изисква поддържане на склад, доставка и монтаж на детайли и компоненти от всички използвани по републиканската пътна мрежа, както и доставка и монтаж на временна организация на движението, съобразно класа на пътя, демонтаж на увредените ограничителни системи и транспортирането им до складове, указани от възложителя.

Изпълнението на обществената поръчка включва дейности по възстановяване и ремонт на увредени при пътнотранспортни произшествия, предпазни огради, както доставка и монтаж на нови.

Кандидатите могат да подават офертите си до 7 ноември 2022 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Гост
    Кой и кога ще оправи накъдреното платно на Сърпчето? И кой ще плаща, щом чуждестранните камиони го ползваха за паркинг?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари