АПИ: Шофирайте внимателно в Русенско

2
Видимостта в Русенско е ограничена до 100 метра
Видимостта в Русенско е ограничена до 100 метра

Видимостта в Русенско е ограничена до 100 метра

По данни на НИМХ температурите в страната са в интервала от -5°С до +6°С. Времето над страната е облачно. Вятър духа в областите: Бургас, Варна, Разград, Смолян и Търговище. Дъжд вали над почти цялата страна. Слаб сняг вали в областите: Монтана, Плевен, Разград, София и Стара Загора.

Пътните настилки са предимно мокри, обработени и проходими при зимни условия.

Ограничена видимост поради мъгла:

  • до 50 м в областите: Бургас, Враца и Разград;
  • до 100 м в областите: Ловеч, Монтана, Плевен, Русе и София.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост и да спазват стриктно пътната сигнализация. Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да карат внимателно и със съобразена скорост, като спазват необходимата дистанция, да не предприемат резки маневри.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка и зимното поддържане на републиканската мрежа от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието по републиканските пътища.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    ...
    Към АПИ: ОБРАБОТВАЙТЕ СИ ПЪТИЩАТА С НУЖНИТЕ ПРЕПАРАТИ А НЕ С ПЕСЪЧЛИВИ ГОВНА, НАВРЕМЕ. И няма да има убити и осакатени по пътищата.
  • 2
    1
    Моя милост
    Браво на редакцията. Напомняйте за опасностите. Защото някои хора не се на земята и не виждат по- далече от носът си.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари