Апаши разбиха кафеавтомат в квартал "Чародейка"

0
Полицаи работят по две сигнали за кражби в Русе
Полицаи работят по две сигнали за кражби в Русе Снимка: Архив

Полицаи работят по две сигнали за кражби в Русе

Служители на Второ РУ са започнали работа по изясняването на сигнали за кражби, постъпили вчера в полицията.

На 9 октомври в районното управление е подадено заявление за извършена кражба от кафеавтомат, намиращ се на улица "Ради Иванов" в Русе. Според посочената информация, деянието било извършено на 2 срещу 3 октомври, като е отнет монетника с оборота в него. По случая е образувана преписка, като проверката е с оглед изясняване на престъпление по чл. 195 от Наказателния кодекс.

Вчера във Второ РУ са подадени заявления за кражба от имот, намиращ се на улица "Филип Станиславов" в Русе. В тях е посочено, че за периода от месец април до месец октомври тази година е проникнато през ограда на заграден имот и са извършени множество кражби на различни вещи, като обект на посегателство са станали велосипед, генератор, риболовни принадлежности, ел. инструменти и др. Заявената щета от единия потърпевш е за около 1500 лева, а от другия за 1000 лева.

Сигналът е документиран и по него се работи в хода на образувани проверки за престъпление по чл. 195 от Наказателния кодекс.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари