Апаши нападнаха мъж в дома му в русенско село

1
Нагли обирджии нападнаха мъж в собствения му дом, покрили главата му с яке и отмъкнали 120 лв от джоба на панталона му
Нагли обирджии нападнаха мъж в собствения му дом, покрили главата му с яке и отмъкнали 120 лв от джоба на панталона му

Нагли обирджии нападнаха мъж в собствения му дом, покрили главата му с яке и отмъкнали 120 лв от джоба на панталона му, съобщиха от МВР - Русе.

Екшънът се разиграл на 15 декември в русенското село Обретеник.

На 16 декември в полицейския участък в град Борово се получило обаждане от жертвата. Той обяснил на служителите на реда, че около 23 часа през нощта в дома му нахлули двама непознати за него мъже. Нападателите изгасили осветлението в неговата стаята, покрили лицето на домакина с яке и го обездвижили, като го хванали здраво. След това, те го пребъркали и от джоба на панталона му отмъкнали намерената сума от 120 лв. После бандитите напуснали жилището в неизвестна посока.

Служителите на реда започнали веднага изясняване на случая и издирване на евентуалните извършители на престъпното деяние. В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия, полицаите установили като извършители на това престъпление А.Я. на 40 г. от същото село и 17-годишен младеж. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по разследването му продължава, уточниха от МВР - Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари