Апаши хвърляха пари при гонка с полицията във Видинско

0

Шофьорът и двамата пътници изскачат от колата и хукват да бягат, като през това време изхвърлят банкноти

Неподчинение на полицейски сигнал, среднощна гонка и стотици разхвърляни банкноти. Това не е сюжет от филм, а криминален случай от снощи, съобщиха от МВР.

Към 22:30 часа на пътя за видинското село Раковица автопатрул на Гранична полиция подава звуков и светлинен сигнал за спиране на лек автомобил. В момента на спирането, обаче шофьорът и двамата пътници изскачат от колата и хукват да бягат, като през това време изхвърлят банкноти.

В резултат на бързата и професионална реакция на служителите от ГПУ - Брегово, тримата бързо са застигнати и задържани. На местопроизшествието и в мъжете граничните полицаи открили 18 790 лева.

Оказва се, че тримата са добре познати на полицията. Нещо повече, разбира се, че няколко часа по-рано те са нападнали в дома му възрастен мъж, заключили са го и са откраднали парите му. Тази сутрин човекът успял да се освободи и да подаде сигнал в полицията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    1
    Абдал Демократович
    Ромски циганистанци. До утре ще са на свобода. Да грабят, изнасилват и да "демононратизират" това чудесно и невероятно евроатлантическо общество. САМО СЕДИСЕ И СГЛОБКИТЕ. ОЛЕ
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари