Антониу Гутериш: Никога не съм виждал климатична касапница от такъв мащаб!

0
Генералният секретар на ООН посети пострадали от тежки наводнения райони в Пакистан
Генералният секретар на ООН посети пострадали от тежки наводнения райони в Пакистан Снимка: EFE

Генералният секретар на ООН посети пострадали от тежки наводнения райони в Пакистан

Генералният секретар на ООН Антониу Гутериш, който е на посещение в пострадали от тежки наводнения райони в Пакистан, заяви, че никога не е виждал подобна климатична катастрофа, съобщи Франс прес.

"Виждал съм множество хуманитарни бедствия по света, но никога не съм виждал климатична касапница от такъв мащаб. Просто нямам думи, за да опиша това, което видях днес", заяви той на пресконференция в Карачи, предаде БТА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Ще става по-лошо
    Вместо Европейските държави, US …. да предприемат драстични мерки за ограничаването на емисиите на CO2, почнаха да пускат пак централите на въглища ....
  • 6
    1
    ...
    тъп пенсак. всичко което коементираш е че все нямаш думи и все не виждал такова нещо. а всъщност цялото жалко ООН е една политизирана маша в ръцете на няколко нагли самозабравили се държави. когато ООН заклейми похожденията из чужди държави на сащ, тогава ще повярвам че има капка съвест в тази маша.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари