Антон Тодоров скочи на президента: Този тип май не си дава сметка какво дрънка

1
Този тип с напълно липсваща политическа подготовка дава ли си сметка, че призовава за незачитане на законите и политически репресии!
Този тип с напълно липсваща политическа подготовка дава ли си сметка, че призовава за незачитане на законите и политически репресии!

"Този тип май не си дава сметка какво дрънка. Няма нито едно ЗАКОНОВО основание да се освобождават в рамките на кампания за прочистване на администрацията кадри на предишното правителство".

Това написа в социалната мрежа Фейсбук бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров по повод днешното изказване на президента Румен Радев, който заяви, че при следващ служебен кабинет всички кадри на ГЕРБ трябва да бъдат вън от властта.

Ето целият коментар на Тодоров: 

"Румен Радев:  "При следващ служебен кабинет всички кадри на ГЕРБ – вън от властта!"

Този тип май не си дава сметка какво дрънка. Няма нито едно ЗАКОНОВО основание да се освобождават в рамките на кампания за прочистване на администрацията кадри на предишното правителство. Този тип с напълно липсваща политическа подготовка дава ли си сметка, че призовава за незачитане на законите и политически репресии! Ами ако 1,2 млн. избиратели на ГЕРБ решим да му направим една "визит дьо куртоази" в президентството. Дали няма да му се види небето в овча кожа?!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари