Антон Бояджийски е мъжът, открит мъртъв край Пампорово

0
Музикантът е писал и текстове на песни на БТР
Музикантът е писал и текстове на песни на БТР

Антон Бояджийски е мъжът, открит мъртъв в "Ауди ТТ" в курорта Пампорово.

Мъжът, който е от Пловдив, е рок музикант и е свирил е в групата "Татко Кристофър", създадена от Ицо Петроф през 1991 година. Тя просъществува няколко години и има издаден самостоятелен албум на групата "Отново на път". Писал е и текстове на песни на БТР, научихме от Блиц.

Преди по-малко от час се появиха първи снимки на тузарското черно "Ауди ТТ", в което бяха намерени телата на простреляните музикант и банкерка, който бяха открити край ски център "Малина" в Пампорово.

Водещата версия е убийство и самоубийство.

41-годишната жена е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Смъртта на мъжа, който е бил на 48 години, е настълила след изстрел в главата. В автомобила, който е собственост на мъжа и е с пловдивска регистрация, е намерен незаконнен пистолет. Той е бил в ръката на мъжа, който е бил облечен изцяло в черно.

Шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам.-окръжният прокурор Недко Симов поясниха, че вдовецът, който първо е убил разведената жена, а след това се е самоубил, е бил облечен целия в черно.

Заради извършените огледи в лоши метеорологични условия – при снеговалеж и през нощта, днес предстои да се извърши повторен оглед на автомобила. Не са открити следи от борба и съпротива. По първоначални данни престъплението е извършено между 21.00 и 23.00 часа снощи.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари