Антъни Иванов: Служител на висок пост ми отправи заплахи

0
Предупредиха ме да си затворя устата, твърди плувецът
Предупредиха ме да си затворя устата, твърди плувецът Снимка: Фейсбук

Предупредиха ме да си затворя устата, твърди плувецът

Най-успешният ни плувец през последните години Антъни Иванов е получил заплахи преди старта си на 200 метра бътерфлай от държавното първенство на басейн "Диана" в София. Това съобщи самият той в социалните мрежи, след като завърши втори в коронната си дисциплина след Петър Мицин.

Непосредствено след състезанието се разигра пореден скандал с участието на Иванов. Той беше призован да се яви на извънредна допинг проверка и реагира гневно заедно с адвоката си Георги Градев. Двамата твърдят, че не е теглен жребий, а името на състезателя е умишлено посочено като част от институционална война срещу него.

Представяме ви поста на Иванов без редакторска намеса:

"Благодаря за всички мили и мотивиращи съобщения. Искам да ви кажа, че днес влязох в историята след като станах първият “наказан” състезател извикан на допинг проба. Поздравления и за Петър Мицин и треньора му Николай Вакареев, които решиха да се раздадат на 1 дисциплина, която беше днескашното 200м бътърфлай преди която аз лично бях предупреден от даден човек, че ако не си затворя устата най-малкото ще е наказанието от 2 години. Представете си как се чувствах на старта след такова нещо при положение, че имам семейство и 2 по-малки сестри, както и приятелка.

Ще ви задам въпрос с повишена трудност.

Според вас нормално ли е някой да плува 400м кроул 12 сек над най-доброто си, 100 делфин да го е страх да се състезава да се крие, 50 гръб същото, 100 кроул същото и накрая да се напъва на 200 делфин.

Лошото е, че момчето не е виновно. Не мислех, че ще чуя такива заплахи, но уви в България сме.

Пожелавам ви никога децата ви да не чуват това нещо защото не е приятно.

Никога няма да ме откажат и никога няма да се предам. Ще се видим пак."

По-късно в коментар Антъни Иванов уточни, че заплахата е дошла от служител на висок пост, "най-вероятно не по негово желание." "Въпреки това да го чуеш 30 мин преди най-важният ти старт е грозно. Сестричката ми, която беше тук е на 10 години."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Тъп
    Той побеждава, ама онея лапат кинтите Сещаш се къде е проблема?
  • 6
    2
    Fdeyt
    Корупцията в България е повсеместна! Направо са озверяли за пари! Кого плашат? Намерили пред кого да се правят на бабаити!!! На яве сигурно ще треперят от страх?!!! Долни измекяри,бездарници,безполезници!!! Дерзай Антъни! Стискаме ти палци!!!
  • 7
    1
    Давай Антъни смачкай ги с...
    Антъни, България е с теб. Тегли им по една майна на тези, които са те заплашили и давай смело напред. Побеждавай, напук на всичките им игри и планове така, че да им ги объркаш тотално. Това ще е твоето отмъщение за тяхната некоректност. Стискаме ти палци. УСПЕХ.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари