Антъни Блинкен: Има опасно военно сътрудничество между Северна Корея и Русия

1
Висшият дипломат призова Китай да помогне за спирането на Северна Корея от "дестабилизиращи" действия
Висшият дипломат призова Китай да помогне за спирането на Северна Корея от "дестабилизиращи" действия Снимка: ЕПА / БГНЕС / Арвхив

Висшият дипломат призова Китай да помогне за спирането на Северна Корея от "дестабилизиращи" действия

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен предупреди за засилващото се военно сътрудничество между Северна Корея и Русия. Това мнение той изрази по време на посещение в Южна Корея.

Висшият дипломат призова Китай да помогне за спирането на Северна Корея от "дестабилизиращи" действия като забранените изстрелвания на ракети, предаде АФП.

"Споделяме дълбока загриженост относно нарастващото и опасно военно сътрудничество на КНДР с Русия", заяви Блинкен на съвместна пресконференция с външния министър на Южна Корея Парк Джин.

"Китай има уникални отношения със Северна Корея. В резултат на тези отношения той има реално влияние и ние очакваме от Китай да използва това влияние, за да играе конструктивна роля в отдръпването на Пхенян от това безотговорно и опасно поведение", посочи държавният секретар.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    фена на Путин
    Гледай си краварския обор и не си ври носа в суверени държави, че ще получиш къч в зъбите за нула време. Това не ти е денков педераста да поема пишки и заповеди по телефона. Нищо не можете да направите нито на Русия нито на С.Корея. Ще си сътрудничат както им е кеф. Разрешено ви е само да джафкате отстрани. Дотам.
  • -3
    3
    хаха
    Опасно за американските и техните васали - западноевропейските педераси и вече техните под-васали. За остнаалите от планетата - добре дошло.
  • 5
    2
    русенец
    Това,у че две държави си сътрудничат вас какво ви влиза в работата? Вие сътрудничите на Украйна, на Израел, на Тайван и на други режими. Значи и руснаците имает право да сътрудничат на когото си искат, мамицата ви нагла!
  • 6
    1
    Sтанко
    А вашето военно сътрудничество е най-милото и безопасно на света, мили кравари! Как да не ви обича човек, дяволски създания такива!!! От WWII сте се овълчили и чакате само пая от всяка война, а като я няма - я създавате с интрига за да вземете вашето. Не ви пука за живота или населението... атома и напалма са в кръвта ви! Как имате вообще мнение по въпроса за "военното сътрудничество"??? Мазни и лигави льоловци!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари