Ансамбълът и Пиронкова отлетяха за Рио

0
Треньорът на грациите ни Ина Ананиева изрази оптимизъм преди Игрите
Треньорът на грациите ни Ина Ананиева изрази оптимизъм преди Игрите Видео: Sportal.bg

Българският ансамбъл по художествена гимнастика отлетя за Рио, където след по-малко от 2 седмици ще вземе участие на XXI Олимпийски игри.

Треньорът на грациите ни Ина Ананиева изрази оптимизъм преди Игрите и заяви, че момичетата са готови да изиграят съчетанията си без грешка, предаде Канал 3.

"Разбира се, че сме готови. Аз се надявам момичетата да направят наистина много силно състезание. Иска ми се да е най-силното за тяхната кариера", каза Ина Ананиева на аерогара "София". 

Една от грациите ни - Християна Тодорова също бе позитивно настроена преди заминаването за Бразилия. Според чаровната гимнастичка шансовете ни за високо класиране са добри.

"Нашите амбиции винаги са били много високи. Заминаваме с очаквания да изиграем съчетанията си без грешка, да покажем най-доброто от себе си, да зарадваме цяла България и да осъществим наша дългоочаквана мечта", коментира Християна Тодорова пред полета.

"Момичетата и мен ме изненадаха с решението си да останат до Световното първенство през 2018 година. Нека сега да се настроят за Олимпиадата, после да си починат, след това ще мислим за окончателното им решение", допълни Ананиева.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари