”Анонимните” към руснаците: Ще преведем парите от сметките ви на Украйна

3
До 3 март средствата от техните банкови сметки могат да бъдат преведени по сметки на въоръжените сили на Украйна, ако не излязат на протести в защита на украинския народ
До 3 март средствата от техните банкови сметки могат да бъдат преведени по сметки на въоръжените сили на Украйна, ако не излязат на протести в защита на украинския народ

Международната хакерска група "Анонимните" се намеси в конфликта 

Групата предупреди жителите на Руската федерация, че до 3 март средствата от техните банкови сметки могат да бъдат преведени по сметки на въоръжените сили на Украйна, ако не излязат на протести в защита на украинския народ, предаде БНР. 

Групата пое отговорността за хакерските атаки срещу сайтовете на редица руски медии.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    иванова
    Русенец ти това го виде или ти казаха. Абе това българите от всичко разбираме и всичко знаем .Затова сме на това дередже
  • 0
    4
    русенец
    Само анонимните алкохолици все още не са взели страна.
  • 2
    3
    Оффф
    Тия "анонимни" нещо ги митологизират прекалено. На средно-интелигентен в техническо отношение клиент на банка, който не клика където и както му свари по фишинг мейли, не могат да му пипнат сметката ако ще риба да вали от небето.
  • 8
    2
    Ха ха хах!
    Ще им пръднете на ... сметките! Откъде пари в банка у обикновения руснак?
  • 2
    1
    русенец
    Браво на вас, но най-добре преведете парите на джуджето и руските политици и олигарси. Защо на обикновените хора. Как мислите, дали те искат Путин за президент. Но там изборите се провеждат по Путински. Разказвали са ми го лично руснаци. Има такава организация, че знаят във всяка секция колко хора получават заплата от държавата си. И ако в съответната секция няма двойно повече гласове, уволняват всички от тази секция. Там не се снимат бюлетини, не се слагат знаци, кой как е гласувал - Сметката е проста - в тази секция глусават примерно 120 души, които получават заплата от държавата. Така, ако в секцията няма 240 гласа, уволняват всички. И какво прави обикновения човек, за да се презастрахова и да не загуби работата си в "богатата" и "блянувана" Русия - гледа да се подсигури, като изагитира в резерв още някой друг човек. Това е Путинската демокрация.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари