Анита Мейзер ще прави конкурс „Мисис България“ от световно ниво

0
Анита Мейзер показа пред журналисти сертификати на световния конкурс, на който тя спечели титлата и днес иска да я защити
Анита Мейзер показа пред журналисти сертификати на световния конкурс, на който тя спечели титлата и днес иска да я защити

Конкурс „Мисис България“ от световно ниво иска да направи в родината си скандалната миска Анита Мейзер.

Варненката показа пред журналисти сертификати на световния конкурс, на който тя спечели титлата и днес иска да я защити. Отзвука, който стигна до България, представи нещата така, че Анита е откраднала лентата на победител. Тя представи документация, за да опровергае обвиненията. За това е открила и хората, които са я оклеветили и ги е помолила да направят заедно конкурс, на който тя ще предостави за година оригиналия патент. Той й е бил предоставен от американците, в чиято надпревара Анита застана начело.

Според нея разликата в отделните конкурси е само в подписването на марката „Мисис България“ на английски и на български, но по различни начини.

Въпреки това към момента по неин адрес продължават да се сипят статии с негативни твърдения и снимки от миналото й. В някои вестници са били публикувани фотографии на дома й с точно описание на кой етаж живее. Било е споменато, че тя притежава скъпи бижута, което Анита отрича. Според нея всичко това е заплаха за нея и семейството й и възпрепятства проектите й да рекламира родината си на световно ниво.

В случай, че се получи обединение на организаторите на конкурси, страната ни може да добие популярност за много кратък срок, тъй като биха дошли представители на много континенти, съобщи Анита, която се бори да осъществи проекта. За целта ще помогне много и Фейсбук.

„Аз нямам нищо против другите конкурси. Нека те да се провеждат, но да не бъдем във война, каквито и интереси да имат организаторите. За страната ни би било по-добре да бъде обединена в постиженията си, а конкурси пак могат да се провеждат, призовава Анита.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари