Анита Мейзер се оказа акционер в "Playboy"

0
Става въпрос за "Playboy Enterprises" - компания на Хефнър, базирана в Бевърли Хилс, Калифорния
Става въпрос за "Playboy Enterprises" - компания на Хефнър, базирана в Бевърли Хилс, Калифорния

Печално известната Анита Мейзер се оказа съдружник в империята на споминалия се наскоро Хю Хефнър.

Варненската сексбомба, който се раздели с лъскавия си живот и заживя в Сливенския затвор, е акционер в "Playboy Enterprises" - компания на Хефнър, базирана в Бевърли Хилс, Калифорния.

Това разкрива в студиото на ПИК TV колоритната Елза Парини, която след морската си ваканция, продължила цяло лято, се завръща като светски коментатор в светско предаване "Жълтите новини".

"Анита притежава 1 акция в корпорацията на Хю Хефнър. Преди няколко години й я подари бизнесменът Димитър Желязков, но не Митьо Очите", признава Елза. Парини от години е близка с най-известната арестантка в затвора в Сливен, която чака развой на делото за убийството по непредпазливост на половинката си - културиста Николай Димов.

Има ли дивиденти Анита Мейзер от тази 1 акция в "Playboy Enterprises", ще научите от коментарната рубрика "Да начешем езиците" с Елза Парини.

Иначе първоначално компанията е основана от покойния Хю, за да управлява чрез нея еротичното списание "Плейбой". Постепенно, компанията разширява дейността си и се превръща в медиен концерн, който притежава телевизия, радиостанции, интернет клубове, джиесем операти, произвежда филми, видеофилми и DVD с логото на "Плейбой", продава облекла, бельо, козметика, притежава ресторанти, модни къщи и т.н. Смята се, че концернът струва над 300 млн. долара.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари