Англичанин хвърли в тотален ужас българско село!

2

Жителите на малкото, китно село Ценино до Нова Загора са в тотален ужас!

52-годишният англичанин Никълъс Рътън, който си е купил голяма къща и се е заселил там преди 3 години тотално изтрещял!

Вече почти година шокира всички с откаченото си поведение и непрестанни пиянски изцепки! Въпреки че не бил агресивен смущавал хората, а наскоро се научил да си показва пениса на ляво и дясно според местни жители.

Ник обичал да си пийва, а и според селяните се и друсал стабилно. Неведнъж демонстративно смъркал „линии“ в селската кръчма! За хората там той е смятан за доста богат човек – живее в нова къща, кара джип... но е и изключително странен и постоянно „на черешата“! Даже "вечните зевзеци" в единствената кръчма му се чудят на акъла! 

Изцепките му са брутални! Обича да се разхожда по селото облечен като арабски шейх с хавлия, кърпа на главата с разголена гръд демонстрираща пиърсингите на зърната му, прегърнал екзотичната си котка от безкосмената порода Сфинкс!  Това сериозно вбесило много от мюсюлманите в селото, които го взимат като подигравка!

Когато се напиел и надрусал не бил агресивен и, като цяло се държал дружелюбно към хората, хилел се и правил откачени физиономии и... си показвал достойнството! Изцепките му тотално шокирал всички, особено по-възрастните хора! Младежи се заканили да се саморазправят с него, но това не му направило никакво впечатление.

Според Бай Али от селото, Англичанинът една вечер си тръгнал дибидюс гол от кръчмата след солиден запой!

Вика там разни работи, ходи ги разбери! Разказва Али. Откачен човек, казвам ти! Откакто „випбрадара“ гледа и започна да си го развява пред всички редовно! /явно взел пример от Тодор Славков/

Предупреждаван е многократно от полицията, но купона за Ник явно продължава!

Източник: Bradva.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари