Андрей Гюров: Самото сядане с ГЕРБ на една маса за преговори ни носи негативи

0
Няма да се поддадем на натиск и ултиматуми, посочи още депутатът от ПП
Няма да се поддадем на натиск и ултиматуми, посочи още депутатът от ПП

Няма да се поддадем на натиск и ултиматуми, посочи още депутатът от ПП

"Няма да се поддадем на натиск и ултиматуми. За ПП-ДБ е много важно пред бъдещото правителство да бъдат поставени ясни цели и отговорности, които ще са в интерес на държавата. Едва тогава може да се говори за състав на кабинет. Управленската програма на коалицията ще бъде обсъдена с всички парламентарно представени партии, за да се търси широка подкрепа."

Това заяви в ефира на NOVA Андрей Гюров от „Продължаваме промяната”.

Той отговори на въпрос ще успее ли и дали коалицията му ще изпълни искането на ГЕРБ-СДС да представи списък с имена на кандидати за министри и премиер, които биха предложили. "Няма да се поддадем на натиск и ултиматуми," добави Гюров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари