Ананиев щастлив от новия си пост: Връщам се обратно в вкъщи

2
Ананиев уж е щастлив, че се връща във финансовото министерство, а пък заяви, че му е тъжно за здравеопазването. Знае ли какво иска изобщо?
Ананиев уж е щастлив, че се връща във финансовото министерство, а пък заяви, че му е тъжно за здравеопазването. Знае ли какво иска изобщо? Снимка: БГНЕС

"Връщам се вкъщи, където започна моя трудов стаж. С голямо удоволствие. Мисля че през годините натрупах много стаж и мога да помогна на колегите“

Така Кирил Ананиев коментира рокадата – от министър на здравеопазването към такъв на финансите. Той влезе в парламента, където се очаква днес депутатите да гласуват новият му пост, като той ще замени Владислав Горанов, а проф. Костадин Ангелов ще поеме неговия пост.

Има много неща, които трябва да се завършат в министерството на здравеопазването, но съм обеден, че Костадин Ангелов ще се справи много добре. Един от проектите, който трябва да се продължи е този за електронното здравеопазване“, каза Ананиев.

Той изрази видимо задоволство от новият си пост, пише TrafficNews.bg

„Вчера се видях с колегите, обсъдихме нещата, които предстоят. Има много задачи пред министерството на финансите, приходите са много по-малко от тези, които бяха предвидени като бюджет. Надявам се да направим един добър балансиран бюджет“, заяви той.

„Мъчно ми е, че напускам, създадохме една добра обстановка за работа. Най-важното е колектива да е спокоен, за да се работи добре“, добави още той.

Вече е започнал работа и по нови социално икономически и здравни мерки, като в понеделник те ще бъдат представени на коалиционните партньори и след това премиерът ще ви ги оповести.

„Плануваме отпускането на средства, които по-възможно най-бърз начин ще достигнат до хората“, загатна само той, относно новите мерки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари