Аналена Бербок: Сърцата на поддръжниците на Украйна бият като едно!

1
Германският външен министър, заяви, че това е "ден на увереност за Украйна и за сигурността на Европа" след вота в Камарата на представителите
Германският външен министър, заяви, че това е "ден на увереност за Украйна и за сигурността на Европа" след вота в Камарата на представителите Снимка: gruene.de / Nils Leon Brauer

Германският външен министър, заяви, че това е "ден на увереност за Украйна и за сигурността на Европа" след вота в Камарата на представителите

След като Камарата на представителите на американския Конгрес одобри помощен пакет за Украйна на стойност почти 61 милиарда долара, германският външен министър Аналена Бербок заяви, че това е "ден на увереност за Украйна и за сигурността на Европа", предаде ДПА, цитирана от БТА.

"Бе преодоляно голямо препятствие за американската помощ за Украйна. Сърцата на най-важните поддръжници на Украйна бият като едно", написа тази вечер Бербок в социалната мрежа "Екс".

Съединените щати и Европа са заедно на страната на свободата и срещу "войната на терора" на руския президент Владимир Путин, заяви още германският външен министър.

Камарата на представителите одобри днес законопроект, който предвижда помощ за Киев на стойност от около 61 милиарда долара. За да влезе законопроектът в сила, е необходимо и одобрението на Сената, за което се смята, че е гарантирано, отбелязва ДПА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    5
    В канала съм БЪЛБУК
    Лайната на поддръжниците на Усрайна потъват яко надолу!!! А аз мръсната шваба чакам бензиностанцията с ракети да ми напълни гъзЪ с такива
  • -10
    4
    антипутлерист
    Сега всички наши русороби ще завият на умряло
  • 11
    3
    Пет,р
    Те скоро и теб ще те бият
  • 12
    2
    фена на Путин
    Аналната Лена ! Тая малко мяза на на'ща. Само, няма мустака. Тъпа и с много голяма човка без никакво покритие.
  • 14
    1
    Да изчистим България за 1 ден
    ЧРД, Хитлер беше прав!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари