Американски боксьор иска руско гражданство

1
Американският боксьор Сам Шумейкър иска да се срещне с Владимир Путин и да стане руски гражданин
Американският боксьор Сам Шумейкър иска да се срещне с Владимир Путин и да стане руски гражданин Снимка: Facebook

Американският боксьор Сам Шумейкър иска да се срещне с Владимир Путин и да стане руски гражданин

Надеждата застаряващите американски спортисти да получат руски паспорт се превърна в позната тенденция. Пионер беше известният ММА боец Джеф Монсън, който преди няколко години реши да стане гражданин на Русия. Монсън бързо реализира мечтата си.

Към днешна дата той работи като общински наместник, отваря спортни училища и остава активен спортист. Единственото жалко е, че никога не е научил руски. Кевин Джонсън също пожела да стане руски гражданин. Джонсън каза, че мечтата му е да играе шах с Владимир Путин и да получи руски паспорт.

И сега 38-годишният Шумейкър говори за желанието си да получи руско гражданство.

„Бих бил много щастлив да получа двойно гражданство и да стана гражданин на Съединените щати и Русия. Искам да се срещна лично с Путин. Това би било невероятно,“ цитираха думите на Шумейкър от ММА България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари