Александър Томов: Имам фирма в Люксембург, защото сметките ми тук са запорирани

0
Журналистът Асен Йорданов от "Биволъ" изрече 9 лъжи по мой адрес
Журналистът Асен Йорданов от "Биволъ" изрече 9 лъжи по мой адрес

Създателят на "Биволъ" коментира разследването "OpenLux" в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич"

Журналистът Асен Йорданов от "Биволъ" изрече 9 лъжи по мой адрес. Това коментира Александър Томов в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич" относно разследването, в което участва Йорданов, наречено "OpenLux".

Томов коментира, че фирмата "Лира Инвест" е негова. Кулезич оспори това като каза, че в документите липсва неговото име, а той отговори, че е давал десетки интервюта по темата.

"От самото начало до края аз съм собственик, може да е имало директор, но нито един собственик не е непременно директор. Потърсил съм люксембургска фирма, защото от 2009 г. аз съм с блокирани сметки по повод репресия, зад която стоят КПКОНПИ. След 9 години аз получавам решение на Софийски градски съд, че не само съм невинен, а че такова обвинение не трябвало да има", коментира той.

"Приходите на фирмата са от собствени приходи на самия клуб ЦСКА. Една част са били от пари, които са мои лични и още една част са от пари на Стивън Ло. Парите са били еднопосочни, инвестиция в ЦСКА. Замисъл беше ЦСКА да бъде изградена като голям клуб и да си върне парите когато отиде на Европейски турнир или нещо подобно", обясни Томов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

След дълъг размисъл как да кръсти новата си кръчма, бай Гроздан лепна табела "Напоителни системи!"

Харесай Дунавмост във Фейсбук