Александър Йорданов: ПП и ДБ за пореден път излъгаха, че са евроатлантици

1
Евроатлантизмът на пепейци и дебейци се разпростира само до "усвояването" на европейските пари
Евроатлантизмът на пепейци и дебейци се разпростира само до "усвояването" на европейските пари Снимка: Facebook

Евроатлантизмът на пепейци и дебейци се разпростира само до "усвояването" на европейските пари

Поляци и украинци срутиха съветските паметници. Без документация. Практичните германци разрушиха Берлинската стена с чукове и кирки. Също без документация. Но на нашите криви пишки документация им липсвала? Утре пък ще се окаже, че и техника им липсва. Но всички тия "липси" целят само едно: оня окупатор, гдето е най-горе на МОЧА, да продължи да размахва автомат над главите на българските деца. И наесен левите да гласуват за кандидата на ПП-ДБ за кмет на София. Защото лявата логика е: по-добре потомък на ченгета като Васката Терзиев, отколкото някой демократ като проф. Вили Лилков. Заради тази пресметлива политическа "сглобка" на ПП-ДБ с БСП и останалите леви в София (не е за първи път!) МОЧА ще продължи да пъчи снага. Просто ПП и ДБ за поред път излъгаха, че са евроатлантици.

И да поясня за неразбралите: премахването на струпеняка от Княжеската градина става чрез разрушаване, а не чрез преместване. Така се прави. В противен случай, т.е. при преместване, нищо няма да е свършено като хората. Все едно паметникът е отново издигнат за още години на слава и прослава на окупаторската армия на антидемократичната тоталитарна държава СССР. Започвам наистина да си мисля, че евроатлантизмът на пепейци и дебейци се разпростира само до "усвояването" на европейските пари. Всичко останало при тях е въздух под налягане.

Александър Йорданов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    5
    До първия
    Я ми кажи умнико СССР от какво робство ни е спасявало?? Това, че ни обяви война и вероломно нападна България, без да сме изпратили и един войник на Източния фронт ли? Или трябва да има паметник за това че са били против Съединението на България? Или за това че са бомбардирали Варна и Балчик? Или че са колели и бесели в Добруджа, ама тогава е имало истински ГЕНЕРАЛИ, не като някои посмешища.Такъв истински генерал е Иван Колев - който така бие ватниците в Добруджа, че те са скачали с конете в Дунава да се спасят.
  • -2
    4
    хаха
    абе днеска сте много възпалени анти€вропейците бе :) Що така бе? Да не би Мутрофанката да ви е нахокала, че не вършите работа? Ма тя отде да знае, че е наела най-продажната и мързелива утайка от българския народ, така наречените безродници рубладжии :D
  • 10
    3
    Александър
    Поляците не разрушиха държавата си,както го направиха тези като те бе, тумбако! След 90-та нямаш един трудоден работен, нещастнико с купена диплома за доцент!
  • 8
    2
    Ах,
    Мама ти, дърт прокажен педераст! Още тази нощ да пукнеш, дано, и като те заровят, на гроба ти кучета да серат! На гроба ти и на усраинското знаме, дето си си завил ебания осран €вроатлантически гъз с него! Пфу!
  • 14
    1
    Pr0
    Глупако охранен евро атлантически джендър дърт, поляци и украински нацисти кога точно да били освобождавани от робство? Паметниците там са други и за друго. Ако искат да си ги монтират отзад. Но на теб найе ти ходи паметника на американските летци отзад.... Барабар с чертежите на хвърчила за милиарди
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари