Актьорът Арън Пол ще участва в Глобална покер лига

0
Арън Пол ще се включи към отбора на LA Sunset като уайлд кард играч в първия сезон на новия мега турнир в света на покера
Арън Пол ще се включи към отбора на LA Sunset като уайлд кард играч в първия сезон на новия мега турнир в света на покера

Известният актьор от "Breaking Bad" Арън Пол ще се включи към отбора на LA Sunset като уайлд кард играч в първия сезон на новия мега турнир в света на покера - Глобалната покер лига.

Мениджърът на отбора Мария Хо обяви включването на звездното попълнение и заяви, че Пол е точно това, което е търсила като уайлд кард играч.

"Очевидно има много известни личности, които обичат покера. Арън носи със себе си страстта към играта".

Самият актьор пък заяви: "Аз обичам покера като игра и интелектуален спорт, така че съм развълнуван да бъдат част от тази нова лига. Да представям отбора на LA Sunset заедно с някои от най-добрите играчи в света е чест за мен."

Пол ще се присъедини към елитните професионални покер играчи Федор Холц, Оливие Бускет, Евгений Качалов и Шанс Корнът.

Това не е първият досег на американеца, по-познат с ролята си на Джеси Пинкман в "Breaking Bad", с големия покер. Той е отявлен фен на играта и дори се включи през миналото лято в най-големия турнир в света на покера - Основното събитие на Световните покер серии (WSOP).

За съжаление, Пол не успя да се представи по най-добрия начин в провелото се в Лас Вегас събитие и бе сред първите елиминирани. Можем само да му пожелаем по-успешни изяви в новия формат, към който се включва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари