Активисти на БСП в Благоевград настояват за свикване на Конгрес

0
От 32 квартални организации, 23 са подписали документа, който е изпратен до Националния съвет
От 32 квартални организации, 23 са подписали документа, който е изпратен до Националния съвет Снимка: БГНЕС

От 32 квартални организации, 23 са подписали документа, който е изпратен до Националния съвет

Над 200 члена на БСП в Благоевград заплашват да напуснат редиците на червената партия. Мотивите им са, че лидерката Корнелия Нинова по незаконен и противоуставен начин е отстранила местния им лидер Любен Милев и целия ръководен актив и иска да си “назначи” удобно ръководство. От 32 квартални организации, 23 са подписали документа, който е изпратен до Националния съвет на БСП. В него те искат да спре унищожаването на организацията и да се възстановят правата на отстранените.

Според социалистите Нинова и нейният екип се саморазправя с всички структури в страната, които я недолюбват и не харесват нейната политика. Те се обявяват за незабавно свикване на Конгрес на БСП, пише Труд.

Нинова и нейният екип рушат партията, за нея това е бизнес проект, тя няма кауза”, каза един от членовете в Благоевград Емил Костадинов. “Ние не искаме разединяване, а напротив искаме партията да бъде спасена от Нинова и БСП да бъда спасена”, заявиха част от социалистите, които са изпратили писмо до Националния съвет с исканията им да се спре разрухата на партията.

Според местните социалисти вместо лидерката им да сплотява партията преди евроизборите, тя подменя ръководствата на структурите и отстрелва всичките си опоненти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари