Ако управлението на ГЕРБ се провали, трети шанс няма да има

0
Борисов да работи повече в кабинетите и да намали рязането на лентички и изявите в медиите
Борисов да работи повече в кабинетите и да намали рязането на лентички и изявите в медиите Видео: БГНЕС

Доволен съм от това, че с партии, с които сме били в остър конфликт, успяхме да намерим общи идеали.

Това заяви председателят на парламентарната група на Патриотичния фронт Валери Симеонов. "Парламентарната група на Патриотичния фронт ще подкрепи така предложения състав на кабинет в името на изпълнението на програмата декларация, съгласувана след един месец усилия и съвместни заседания", каза Симеонов.

"Ще търсим общите пътища за решаване на проблемите, а няма да вадим тясно политически дивиденти", заяви Симеонов и обяви, че Борисов ще има подкрепата на ПФ, но се надява новият премиер да заслужи и тяхното доверие.

"Правим го в името на България, като залагаме най-ценното – своите имена", призна Симеонов, след което пожела успех на новото правителство. "Ако този път управлението с мандат на ГЕРБ се провали, трети път няма да има", обърна се Симеонов към ГЕРБ. Симеонов призова Борисов да работи повече в кабинетите и да намали рязането на лентички и изявите в медиите.

В своето изявление преди гласуването Симеонов подобно на Радан Кънев обяви, че с гласуването на новото правителство ще бъде сложен край на непрекъснатото "изнасилване на властта" от страна на ДПС. 

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари