Ако не може да кажете "ДА" на тези два въпроса, трябва да се разделите с партньора си

1
Макар че никой не може да ви каже точно кога е добре да се разделите с някого, който не ви е по мярка, има начини да разберете дали е време да прекратите връзка, която отдавна е изпяла песента си
Макар че никой не може да ви каже точно кога е добре да се разделите с някого, който не ви е по мярка, има начини да разберете дали е време да прекратите връзка, която отдавна е изпяла песента си

Не на всяка връзка й е писано да продължи

И не всеки, който срещаме по пътя си, е нашата сродна душа. Простичко казано, случват се разминавания, успокоява Mila.bg

Макар че никой не може да ви каже точно кога е добре да се разделите с някого, който не ви е по мярка, има начини да разберете дали е време да прекратите връзка, която отдавна е изпяла песента си.

Има два конкретни въпроса, които може да си зададете, за да решите веднъж завинаги дали трябва да се разделите с половинката си или искате да продължавате с агонията.

Въпрос 1: Ако може да се върнете в началото на тази връзка, бихте ли искали да останете в нея?

С други думи, оставате ли с партньора си, защото сте ангажирани с него, или защото сте отдадени на времето, което вече сте прекарали с него и не искате да се чувствате самотни и изгубени?

Силата на този въпрос е, че ви позволява да видите от какво наистина имате нужда тук и сега. Отговорът на този въпрос честно ви позволява да преоцените дали оставате с някого по правилните причини.

Съвет: Да останеш с някого, защото си инвестирал времето си в него, не е правилната причина. Трябва да има повече в една връзка от това.

 

Въпрос 2: Ако се събудите утре сутринта и отново сте сами, бихте ли искали отново се запознаете с настоящия си партньор?

Целта на това запитване ви позволява да оставите настрана опасенията си относно потенциалните наранявания и скандал при раздяла. Дава ви възможност да си отговорите дали оставате с някого, защото не искате да разбиете сърцето му, и ви помага да погледнете по-дълбоко дали наистина харесвате или не, камо ли дали обичате човека, с когото сте.

Задавайки си този въпрос също ви помага да видите истинските причини, поради които може да отказвате да прекратите тези отношения.

Оставате ли във връзката си, защото истински се наслаждавате на човека, с когото сте и виждате бъдеще с него? Ако е така, страхотно!

Оставате ли в отношенията си, защото не искате да сте сами или се страхувате, че другият няма да се справи с раздялата? Ако е така, не е страхотно.

В крайна сметка, да знаеш кога да прекратиш връзка не е точна наука.

Понякога просто знаеш. Друг път има малко крива на чудене и необходимост от някакво самооткриване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари