Ако имате деца не четете тази статия!

1

Уважаеми читатели,

Не всеки от Вас има ежедневен достъп до интернет или профил в социалните мрежи.

Много от Вас са родители на едно ново поколение, което се развива много по-бързо от очакваното. Това, разбира се, крие и много рискове. Въпросните рискове са Ви ги постнали във фейсбук групи като Мотикаря Презареждане, Пауло Коелю, Пабло Ескобар и т.н., пише No-comment

Идеята на тези групи е да Ви наврат в лицето какво се случва с децата Ви. Да се замислите правилно ли се развива детето след като на 12-13 годишна възраст прави секс с куп хора, използва наркотични вещества и се налива като дамаджана веднага, след като тръгнете за работа. А малките Ви момиченца си носят почетното звание „малкото рупси“, което може би трудно ще го разберете, но да кажем, че е по-приличната дума за леко момиче. Момченцата пък от своя страна носят наименованието "малките батали".

Има една песничка, достатъчно показателна, която гласи "ако знае, баща ти за твойте секси игри". Ако бащите Ви знаят, най-вероятно ще Ви спукат от бой и на бързо ще си смените "химна". Може би ще помогне. Поне за известно време да си намалите бройките.

Всекидневно така наречените „малки рупсита“ на по 12, 13, 14 години си печелят лайкове във фейсбук и инстаграм не чрез обикновени снимки, прилягащи за тази възраст, а чрез еротични фотоси пред огледалото. Не се изненадвайте, ако въпросното рупси е обсипано с хиляди коментари, колко е прекрасна, каква богиня е, как ще я скъсат от е*ане възрастни чичковци.

Чичковците им предлагат разкрепостени креватни преживявания, предполагам, че с това си фриволно поведение не отказват лесно. Лесно възпитание, лесен модел за подражание, лесни снимки, лесни свалки. Педофилията си е страшно, но в тези случаи е просто неизбежна. Вулгарността и сексът винаги са били по-достъпния начин да станеш популярен. Хейтъри има, рупситата си мислят, че те завиждат, а напротив те ги осмиват и сочат с пръст, че това не е пример за невръстно дете.

Малолетните ни българчета не са открили само секса, а и останалите забранени за тях неща. Трева, наркотици, алкохол. Все непозволени и неподходящи неща за развитието на едно дете. Интересно е, че не са рядкост случаите на ученици смъркащи наркотици в близост до кварталното даскало. Измъкване няма, докато Вие не се опитате да им помогнете.

Страниците във фейсбук не са решение на проблема, те само го посочват. Присмиват се, но те не са виновни за тези изпуснати деца. Надежда има, но възможността да си феймъс сред връстниците и по-големите изкушава. За тези „рупсита“ и „баталчета“ е по-важно да са популярни. Популярност за лайкове, но на каква цена?

Предоставям Ви някои любопитни фотоса, силно се надявам децата Ви да не са сред тях!

Източник: No-comment
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари