Айфеловата кула угасва в памет на кралица Елизабет Втора

1
Париж подкрепя народа на Великобритания
Париж подкрепя народа на Великобритания Снимка: Туитър

Париж подкрепя народа на Великобритания

Кметът на Париж Ан Идалго заяви в Туитър, че светлините на Айфеловата кула ще бъдат изгасени тази нощ в памет на кралица Елизабет Втора, предаде Ройтерс, цитиран от БТА.

Идалго е изказала своите съболезнования на британския посланик Мена Роулингс и подкрепата на Париж за народа на Великобритания. "Тази вечер, Айфеловата кула ще бъде изгасена в знак на почит към кралица Елизабет Втора", заяви Идалго.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    123
    престанете с това лицемерие. в Париж като заговориш на английски погледите на французите се наливат с кръв. сега много солидарни го играете. чак и кулата им гасите, а всъщност не можете да ги дишате. но това си е редовна евро практика, говорят едно а мислят съвсем друго.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари