Ай, наздраве и кой' откъдето е...

22
Дойдоха преди 10 години, за да ни "оправят" от комунистите, а се оказаха по-големи комунисти от червените
Дойдоха преди 10 години, за да ни "оправят" от комунистите, а се оказаха по-големи комунисти от червените

КРАЯТ ИМ ИДВА: Дойдоха преди 10 години, за да ни "оправят" от комунистите, а, както малцина предполагахме, се оказаха по-големи комунисти от червените.

Успяха за нула време да наложат тоталитарен режим с мутро-милиционески похвати. Завзеха силово всички сфери на обществения живот и започнаха да смучат ненаситно. Крадяха и ядяха до пръсване, унищожиха всичко читаво и удавиха в собствената си посредственост всеки стремеж за развитие, пише Фронтално.

Създадоха и храниха армия от хиляди, без извинение, гъзолизци, настанени на синекурни службици, да крепят жалката им власт за едната паничка подаяния.

Принудиха насилствено други хиляди да продължават да емигрират в невъзможност да получат нормален живот и бъдеще в родното си място, без да се кланят на управляващите мутри и милиционери.

Сега ще се изсулят с награбеното така, както и дойдоха - от никъде. Майната им на заграбените пари. При добро желание пари се връщат, макар и с плюене на кръв. Откраднатото време, обаче, кой ще го върне?

Пропиляхме години в застой, който те наричаха стабилност и се гордееха с това. Стабилност на посредствеността, на некомпетентността и на некадърността...

Пропуснахме златни възможности с парите от Европа да наваксаме изоставането, да си подредим къщичката, както подобава и да създадем условия за бъдещите поколения. Вместо това, днес им оставяме опустошена природа, прахоляк и мизерия, разпадащи се "обекти" с вече прерязани лентички и една страна, продължаваща да пристъпва от крак на крак на последното място в Европа.

Търпяхме да ни управляват дребни тарикати и мошеници, тъпи ченгета и физкултурници с интелекта на гъбеното семе.

Търпяхме, но търпението се изчерпа. Време е за промяна. А промяната, както показва историята, ще започне от Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари