Ахмед Доган не е платил дължимата държавна такса по осъдително решение

12
“ТЕЦ Доган” дължи 711 000 лева за обжалване на решението, с което е осъден да заплати 35,5 милиона лева на Булгаргаз
“ТЕЦ Доган” дължи 711 000 лева за обжалване на решението, с което е осъден да заплати 35,5 милиона лева на Булгаргаз Снимка: Facebook

“ТЕЦ Доган” дължи 711 000 лева за обжалване на решението, с което е осъден да заплати 35,5 милиона лева на Булгаргаз

ТЕЦ Доган” (ТЕЦ Варна ЕАД) на почетния председател на ДПС Ахмед Доган не е внесъл дължимата 711 хиляди лв. държавна такса за обжалване на решението, с което беше осъден да заплати на държавната Булгаргаз сумата от 35,5 милиона лв. плюс законна лихва от април 2022 г. ТЕЦ-ът беше осъден да плати и 1,5 милиона лв. разноски по делото, пише BIRD.BG.

В резултат, осъдителното решение може скоро да влезе в сила.

На 28 август 2023 г., с разпореждане на Окръжен съд Варна, на ТЕЦ-а е указано да представи доказателство за внесена държавна такса. Указанията на съда не са изпълнени и на 20 септември (вчера) въззивната жалба е върната!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Александър
    Не мое партия, която реално управлява БГ, да плаща! Тва е се едно Дунав да потече обратно По скоро той би потекъл обратно, отколкото Соко ла да плати!
  • 22
    1
    Дгхклш
    Ами задължете го да си плати дължимото!!!Пишете,че не е платл!!!А,да видим кога ще пишете,че е платил!!Или пак ще четем,че му се е разминало!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари