Ахмед Ахмедов призова да се даряват одеала, печки и агрегати

1
През нощта температурите в Турция достигат до -19 градуса, добави зам. председателят на ДПС
През нощта температурите в Турция достигат до -19 градуса, добави зам. председателят на ДПС Снимка: Фейсбук

"Бихме подкрепили всеки с ясна програма за излизане от политическата криза", заяви зам. председателят на ДПС

Бихме подкрепили всеки с ясна програма за излизане от политическата криза. Това заяви Ахмед Ахмедов, който е заместник-председател на ДПС, цитиран от БНР.

„Най-важното в момента е да се сложи край на тази криза. Това минава през излъчването на сериозен кабинет. ДПС е единствената партия, която е в постоянна готовност за избори“.

48-то НС постави едно добро начало на диалог, посочи Ахмедов и призова останалите политически партии да не правят кампании на гърба на ДПС. Той напомни, че партията му е с ясно изразена евроатлантическа ориентация.

Нашите кампании винаги са били под знака на доброто, напомни той.

Преди всичко сме хора. Искам да благодаря на всички, които работят безвъзмездно в нашите щабове и помагат за реализирането на кампанията в подкрепа на пострадалите от земетресението в Турция и Сирия. Те са около 1500 човека. Искам да благодаря и на всички български граждани, които са дарители. Те са от всички етноси“.

Ахмед Ахмедов е координатор на благотворителната кампания.

„Тя се оказа много сериозна. Всички щабове на ДПС се превърнаха в дарителски пунктове. Извозваме помощта до Одрин. Успяхме да изпратим над 35 тира. Те превозиха над 21 хиляди одеяла, тонове храни-основно консерви и варива. Изпратени са и 102 тона дрехи. В помощта има също химически препарати и неща от първа необходимост“.

Ахмедов призова да се даряват още одеяла, печки и агрегати.

„Защото там през нощта температурите достигат до -19 градуса. Хората нямат топли дрехи и завивки. Печките може да са газови или електрически“.

Има и дарителска сметка, посочи той.

По нея са постъпили дарения на стойност над 700 хиляди лева

От ДПС вече са осигурили 600 палатки за нуждаещите се. Работят и по осигуряването на 5000 легла.

В района на бедствието има много български изселници. Днес в Адана ще пристигне екип на ДПС, каза той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари