Ах, да имах чук!

13
Тоя е нетърпим, бе! Налапай дулото на Магнум 357 в ефир, па се гръмни и зарадвай хората, та барем чуя нещо хубаво за тебе!
Тоя е нетърпим, бе! Налапай дулото на Магнум 357 в ефир, па се гръмни и зарадвай хората, та барем чуя нещо хубаво за тебе! Снимка: Кадър bTV

Някой ден, ще нарамя една брезентова раница, от ония дето дядо ми е имал като фронтовак, ще сложа един ковашки чук в нея, пита кашкавал, три хляба, ще натъргам лук и чесън от градината, ще напълня две манерки – едната с вода, другата с ракия – ще взема една дебела сопа и ще хвана Балкана.

Ама не точно Балкана, ами ще ползвам тайните му пътеки, за да стигна незабелязано до София, където ще застана на пусия някъде около НДК (значи ще съм си взел и пушка…и разбира се, че ще съм си взел и пушка!) и честно, обещавам ви, почти съм готов да се закълна, както и да прокълна, но – ще прострелям поне в коляното тая гад Емочо Лаков, пък после ще го довърша със сопата и ковашкия чук!

Тоя е нетърпим, бе!!!

В тая прогноза, за време ли е, за евтаназия ли, за на баба му хурката ли, можеш да научиш всичко, но не и какво точно ще се случва с климата в обозримо бъдеще!

Може да започне с някакъв разбор за отглеждането на зайци в Барбадос, да мине през направата на скеле при строеж на египетска пирамида, после да каже как се шприцоват еклери с маслен крем и да завърши с конгреса на феновете на Стар Трек, но какво ще бъде майка му и време да е*а си остава мистерия.

Щяло да вали – ама вземете си вестник, три яйца, захар на око, сух овчи крак и се усмихвайте.

Ще пече – Рада Домусчиева днес беше в Жиглараци и тричаха кучета с Хекимян.

Евентуално ше мине ураган – краставица, право хоро, маймуна хляб меси – катеричка се обеси.

Слънце грее, дъжд вали – дявола се жени!

Ма да ти го натъркам на устенцата ве, шиб*няк плешив!

Бахти прогнозчика инфантилен!

Излез бе, излез веднъж и кажи какво ще е времето, пък после налапай дулото на Магнум 357 в ефир, па се гръмни и зарадвай хората, та барем чуя нещо хубаво за тебе!

Ей тъй, един път са изтъпани пред картата и взе да плещи как щяло да има краткотрайни валежи, ама тока дето щял да поскъпва – голям праз! Да сме са усмихвали и шапка на тояга!

Как не излезе един път от студиото тоя, па не заваля краткотраен дъжд с ток с високо напрежение, че да се случи една красива високоволтовата дъга, да напълним фейсбука с красиви снимки, бе!?

Ако утре пак е ла*няно времето, то ще е заради този шибаняк и аз ще намеря начин да се замъкна в София, ще намеря първо един читав синоптик, може и Любка Кумчева и ше лумча с нея Чолаков по плешивото теме!

Кенсъл от мене!

Иван Иванов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари