Адвокат: Взривът срещу Гешев е с цел убийство

0
За мен взрив е имало, но не е бил толкова мощен и кратерът всъщност не е кратер, твърди криминалистът Иван Савов
За мен взрив е имало, но не е бил толкова мощен и кратерът всъщност не е кратер, твърди криминалистът Иван Савов Видео: NOVA

За мен взрив е имало, но не е бил толкова мощен и кратерът всъщност не е кратер, твърди криминалистът Иван Савов

Взривът срещу главния прокурор не е импровизация, целта е била убийство. Такова мнение изрази в студиото на „Здравей, България” по NOVA адвокат Людмил Рангелов.

„Не смятам, че Гешев по някакъв начин е целял да се представи за жертва, да получи обществено съчувствие и одобрение, каквито определено му липсват. Според мен г-н Сафаров прекалено бързо взе становище по мощта на взрива и по това дали семейството му е било в колата”, коментира още адвокатът.

Според криминалиста Иван Савов разминаването в думите на Борислав Сарафов и главния прокурор е повод хората да мислят, че става въпрос за инсценировка.

„За мен взрив е имало, но не е бил толкова мощен и кратерът всъщност не е кратер. Най-вероятно се касае за самоделно взривно устройство с някаква взривна смес, която не е фабрично придобита като готов взрив. Имало е опит за сплашване на главния прокурор, а защо – тепърва трябва да се разисква”, обясни Савов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари