94-годишна русенка даде пари и злато на ало измамници

0
Жената била измамена по схемата за пострадал близък и необходими пари за операция
Жената била измамена по схемата за пострадал близък и необходими пари за операция

Полицията в Русе разследва телефонна измама, при която жертва е станала 94-годишна жена

Вчера възрастната русенка била въведена в заблуждение по схемата за пострадал близък и необходими пари за операция. След обаждане по телефона от мним доктор, тя събрала наличните в дома си суми, както и някои златни накити и ги предала на неизвестен мъж, който отишъл до адреса й. След това измамниците отново я потърсили за още пари и злато, под предлог, че ще има нужда от допълнителни средства по операцията, но тогава тя се усъмнила, прекъснала връзка с тях и потърсила роднини. Случаят е документиран в Първо РУ и е започнато разследване на телефонната измама.

Полицията отново апелират към гражданите да бъдат бдителни, за да не попадат в подобни измамни схеми на телефонни измами и припомнят някои основни съвети –вижте информацията в линка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари