9 русенчета получиха награди от НАП

0
На тържественото награждаване децата изгледаха на мултимедия всичките 101 картини и на другите участници от страната
На тържественото награждаване децата изгледаха на мултимедия всичките 101 картини и на другите участници от страната Снимка: НАП - Русе

Днес 9 русенчета получиха награди от изпълнителния директор на НАП Бойко Атанасов. Грамотите от негово име бяха връчени от директора русенската приходна администрация Йордан Йорданов за участието на децата в инициативата „Зелена рисунка“.

Тя започна през юли, когато младите художници използваха ваканцията и участваха в пленер с рисунки на асфалт по алеите на офиса, за да покажат на възрастните как искат да се опазва природата. Техните рисунки на лист бяха изпратени в централното управление на НАП, за да се включат в националната инициатива.

На тържественото награждаване децата изгледаха на мултимедия всичките 101 картини и на другите участници от страната. След това с техните 11 рисунки беше открита изложба в салона за изчакване на клиенти, за да напомня на възрастните, че децата очакват от тях да запазят природата чиста за идните поколения, съобщават още от НАП- Русе.

Присъстващите клиенти ръкопляскаха на художниците, докато всеки от тях се снима пред своята картина, а на края всички си направиха обща снимка за спомен от приключващата ваканция.

Откриването на изложбата в навечерието на първия учебен ден беше използвано от директора на офиса на НАП в Русе Йордан Йорданов да пожелае на децата да са най- вече здрави и послушни и, както започват новата учебна година с награда за опазване на природата, така и да я завършат с награда за отличен успех в училище.

Източник: Топ новини
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари