9-годишно дете пострада от фойерверк в Бургас

0
То е получило леки изгаряния
То е получило леки изгаряния

То е получило леки изгаряния

Новогодишната нощ е била сравнително спокойна за екипа на Спешно отделение към Университетската многопрофилна болница за амбулаторно лечение в Бургас (УМБАЛ). Преминалите пациенти са 13, а диагнозите са разнообразни - от висока температура до злоупотреба с алкохол. Регистриран е случай и на пострадало от фойерверк деветгодишно дете, получило леко изгаряне. Раната е обработена и детето е изпратено у дома. Това съобщиха от пресцентъра на УМБАЛ, предаде БТА.

В нощта на 1-ви срещу 2 януари посетилите Спешно отделение са само двама.

За разлика от новогодишната нощ, през последния ден на изминалата и първия ден на новата година през Спешно отделение са преминали 160 души. Общо 46 деца са прегледани в педиатричния кабинет със симптомите на характерните за сезона вирусни заболявания. Празничните дни също са били напрегнати - от излизането в "дългата ваканция" на 23 декември 2023 г. до първия работен ден на 2024 г., болницата е посетена от 949 души, сред които 310 деца.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари