80 бона награда за изчезнал германец в България

0
В издирването му са ангажирани областните дирекции на МВР у нас, полицейските служби в Германия и още няколко европейски държави
В издирването му са ангажирани областните дирекции на МВР у нас, полицейските служби в Германия и още няколко европейски държави

Близо 80 бона награда обяви детективът Андреас Гютик от „Гютик Секюрити” при съдействие за намирането на сънародника му Ларс Миттанк.

28-годишният германски гражданин изчезна на 8 юли 2014 година от зоната на Летище Варна и оттогава няма никакви следи, по които да може да бъде открит от неговите близки.

Разчитайки не само на човешката съпричастност и християнска доброта, майката на младежа Сандра Миттанк е обещала и парична награда от 40 000 евро за информация, която ще помогне за откриването на сина й Ларс. В издирването му са ангажирани областните дирекции на МВР у нас, полицейските служби в Германия и още няколко европейски държави, както и частна детективска агенция „Гютиг секюрити”, наета от Сандра Миттанк.

„В хода на издирването бяха извършени серия от оперативно-издирвателни мероприятия, които за жалост към момента не дадоха резултат. Разполагаме с информация, че е възможно издирваният да е отключил наследствено психическо заболяване, заради което да не може да установи самоличността си”, пишат близките на Ларс.

Във връзка със свое разследване в началото на следващия месец у нас пристига отново екип на немската телевизия RTL, която миналото лято направи филм за Миттанг.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Момченце слушайки опера се обръща към майка си:
- Ако викаме така, нас в детската градина ни наказват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари