8 начина да получиш, каквото искаш от оралния секс

0
Ние жените много често изпитваме цял куп излишни страхове, които ни пречат да се насладим на мига
Ние жените много често изпитваме цял куп излишни страхове, които ни пречат да се насладим на мига

Ние жените много често изпитваме цял куп излишни страхове, които ни пречат да се насладим на мига, в който партньорът ни се старае да ни задоволи, пише Woman.bg.

1.Престани да мислиш и да се притесняваш, че той мрази да го прави и че не те харесва такава, каквато си, защото грешиш.

Много жени се стягат по време на орален секс и се притесняват, сякаш са на писмен изпит. Въпросите, които им се въртят в главата, обикновено са: „Вагината ми странна ли е? Дали има неприятен мирис? Дали изглежда добре?“, а те толкова много напрягат, така че е почти сигурно, че ако не се успокоиш, няма да получиш желаното удоволствие. Ако се отървеш от излишния стрес, ще бъдеш много по-задоволена.

2.Казвай му, когато прави нещо, което ти харесва и бъди тиха, когато не ти харесва

Не пъшкай пресилено, особено ако не изпитваш истинско удоволствие. Бъди разговорлива, когато това което получаваш, ти харесва и бъди мълчалива, когато любимият ти не се справя отлично. Той ще схване намека и по-лесно ще разбере какво предпочиташ.

3.Позволи му да те гледа как мастурбираш, така ще му покажеш какво ти допада

Това е много успешна тактика, защото ти най-добре знаеш какво би ти доставило удоволствие, а и мъжете обожават да гледат жените си как мастурбират.

4.Отпусни бедрата си, за да не приклещваш главата му твърде силно

Не помагаш на партньора си, когато заклещваш главата му между краката си. По-скоро показваш, че си притеснена. Колкото по-отпусната си, толкова повече енергия ще можеш да посветиш на готиния мъж, който прави нужното, за да бъдеш щастлива.

5.Гледай го

Знаеш колко е странно, когато правиш свирка на партньора си, той да се втренчи в теб, само че на него обратното ще му хареса. Много е примамливо да разсееш погледа си от случващото се, отдавайки се на емоцията и фантазиите си, но всъщност ако наблюдаваш какво прави партньорът ти, ще се отървеш от ненужните притеснения, за които стана дума в точка 1.

6.Придай важност на вагината си

Дори и да се налага малко да преиграеш, е добра идея да накараш приятеля си да гледа на вагината ти, като на нещо специално. Ако демонстрираш увереност („Оооо, да! Добре дошъл си!) ще удължиш насладата, която заслужаваш и ще накараш любимия си да се чувства прекрасно.

7.Спри да се притесняваш, че има опасност да се напишкаш

Много жени се страхуват, че може да се напишкат, но всъщност отделят секрет, причинено от силна възбуда, което е съвършено различно. Този страх им пречи да се отпуснат и напрягат атмосферата. Спокойно, няма как да се напишкаш!

8.Просто му кажи какво очакваш и какво ти харесва, вместо постоянно да го напътстваш

Няма нужда да навигираш партньора си все едно сте на път. Кажи му какво искаш да направи, предварително или ако това, което прави в момента ти харесва, го насърчавай да продължи в същия дух. Така и ти, и той ще изпитате удоволствие от оралния секс

Източник: Woman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари