8 лева за килограм череши в Русе

0
Родни череши и ягоди се появиха на Кооперативния пазар
Родни череши и ягоди се появиха на Кооперативния пазар Снимка: БГНЕС

Родни череши и ягоди се появиха на Кооперативния пазар

Български череши и ягоди, повечето от региона, се появиха на тарабите на Кооперативния пазар в Русе. Плодовете изглеждат и ухаят апетитно, продавачите ги хвалят, но малцина са клиентите, които се спират да си купят.

Цените на черешите варират между 6 и 8 лв./кг, като най-скъпи традиционно са хрущялките – те се продават по 9 лв./кг. Ягодите се движат между 5 и 6 лв./кг. , като по-едрите са и и по-скъпи, съобщи Русе Медиа.

На много места плодовете са разфасовани по половин килограм, за да изглежда по-приемливо и да е по джоба на клиентите. Въпреки това търговията е вяла, макар цените да са далеч от тези на столичните пазари, където килограм череши бе пуснат за 35 лв.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари