68-годишен мъж от село Сандрово е откраднал дървесина за 1000 лева

0
Крадецът си е "набрал" близо 14 кубика дървесина директно от сечище край селото
Крадецът си е "набрал" близо 14 кубика дървесина директно от сечище край селото

Крадецът си е "набрал" близо 14 кубика дървесина директно от сечище край селото

Кражба на дървесина са разкрили служители от участък „Мартен“ при Второ РУ. На 17 ноември е била заведена преписка за престъпление по чл.194, ал.1 от НК, по сигнал за извършена кражба на пространствена дървесина за огрев от горска територия в землището на с. Сандрово, наета за сечище от фирма. По данни на управителя на фирмата липсвали към 15 кубични метра дървесина, която е била вече отсечена и нарязана от негови служители, а нанесената с деянието щета възлизала на около 1000 лева, съобщиха от полицията в Русе.

В хода на проведените по случая оперативно-издирвателни мероприятия полицаите са установили, че автор на деянието е 68-годишен мъж от селото, който е отнел 13,7 кубични метра пространствена дървесина от вида - акация, топола и върба.

Работата по преписката продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    6
    Работещ бедняк
    Ако детето ми е гладно или трепери от студ, ще разбивам витрини на магазини. За хляб! Не за цигари или уиски. Само за хляб! Ще крада дърва! Не нафта за кола, а дърва за да оживее детето ми! Вие ми слагайте каквито и да е присъди! На границата съм!
  • 8
    5
    шльока,шльокавица
    Към коментар zxcv 2 ri...... шльокаш ли шльокаш? Ина едни от селата те шльоката.Управляват държавата и основните партии в България,шльоко...
  • 8
    4
    съветник
    Разследвайте сечта по монтанско,врачанско до Кнежа и Родопите.Покрай река Дунав.Голямо Враново,Малко Враново....По островите... В Стара Планина че са подкарали Странджа и Средна Гора.Разследайте кръговете от фирми обслужващи политически кръгове.Разследвайте в Благоевградско,Велинградско,Петришко,Сандански. Или най добре я ударете по една наздравица.Дървесина срещу гласове ли чух? Време е за греяно вино
  • 7
    3
    САНДРОВСКИ ЗЕТ
    ХОРАТА С ПОМОЩА НА МИНИСТРИ И ПРАВИТЕЛСТВА,ПОСТАВЕНИ ФИЗИЧЕСКИ ИЛИ ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА ЧРЕЗ МАШИНАЦИИ,КОНТРАБАНДА И ИЗТОЧВАНЕ НА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ЛОСТОВЕ НА ДЪРЖАВАТА,ГРАДОВЕТЕ И ОБЛАСТИТЕ ОТКРАДНАХА ДОСЕГА МИНИМУМ 100 МИЛИАРДА ДОЛАРА И ХАПВАТ И ПИЯТ И СТРОЯТ ХОТЕЛИ ПОД НОСА НА ПРОКУРАТУРА И ПОЛИЦИЯ НАЙ ВЕЧЕ,ТОЗ НЕЩАСТНИК ОБРАЛ ДЪРВЕТАТА ДА ИЗКАРА НЯКОЙ ЛЕВ ИЛИ ДА СЕ ТОПЛИ ЗИМАТА.СЪБИРАЛ ГИ ОТ ЗЕМЯТА И ЩЕ ГО РАЗПЪНАТ НА КРЪСТ МИЛИЦИОНЕРИТЕ ЗАВЕТНИ.ДПС,ГЕРБ,БСП ОСЯКОХА ГОРИТЕ У ОГОЛИХА ЗЕМИТЕ НИ ШУК НИ ГЪК.НЕ ЧУЛИ НЕ ВИДЕЛИ.ПРОВЕРЯВАЙТЕ ПРЕВОЗНИТЕ БИЛЕТИ ИЗДАДЕНИ ОТ ГОРСКИТЕ И СРАВНЯВАЙТЕ С ТОВАРА ГАРВАНИ ПРОСТИ.ИЛИ КОЛКО СА УДАРЕНИ С ЧУК И КОКЛКО СА НАТОВАРЕНИ.ФИРМИТЕ,ФИРМИТЕ ПРОВЕРЯВАЙТЕ ЦЪРВУЛИ ТАКИВА ИЛИ НЕ ГИ ЗНАЕТЕ КОИ СА ЛИ,А? ГАЩИТЕ ТРЕПЕРЯТ ЗА СЛУЖБИЦАТА......И РАКИЯТА У ДОМА ВЕЧЕР.ПУСКАЙТЕ ЧОВЕКА И МУ ВЪРНЕТЕ ПАРЧАТИИТЕ. ГОРСКИТЕ КАКВО СЕ ПРАВЯТ НА ЛУДИ Я ДА ОТВОРЯТ УСТА.
  • -11
    2
    zxcv
    tos pa , ot deka znai6 toq 4i4ka 4e nqma pari i kak gi har4i 4e to seki na kraq na jivota si da zeme da izgori gorata vika6, 14 kubika ne mu stigat ,6a gi nosi v raq
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари