6 зодии, които нямат чувство за хумор

0
Не всеки може да се роди с фантастично чувство за хумор
Не всеки може да се роди с фантастично чувство за хумор

Не всеки може да се роди с фантастично чувство за хумор

Всъщност някои хора, дори тези, които приемат, че са забавни , може да си мислят, че имат чувство за хумор, но просто го нямат.

Макар че няма нищо лошо в това да нямате чувство за хумор, тъй като хуморът за мнозина е естествен афродизиак, в по-широк план, ако сте човек без чувство за хумор, едва ли ще стигнете твърде далеч - в романтичен или друг план. И точно както много аспекти на вашата личност, зодиакалният знак, под който сте родени, определено може да изиграе голяма роля за това колко голямо чувство за хумор имате или колко голямо чувство за хумор нямате. Така че, да, може да си мислите, че сте се научили да бъдете забавни, но всъщност това може и да не е така, пише Dir.bg.

Ето кои са зодиакалните знаци, които нямат чувство за хумор и сериозно им липсва смях.

1. РАК

Въпреки че Ракът е известен с това, че има майчино отношение към другите, понякога този майчински инстинкт изтрива всякаква способност за смях. Разбира се, животът понякога изисква сериозност, но ако не можете да се смеете поне понякога, животът ви ще бъде пълна скука и всички ще ви мислят за сухар. В общи линии, Рак, ако не искате да ви смятат за такъв, смейте се; това ще ви се отрази добре.

2. СКОРПИОН

О, Скорпион! Толкова трудна зодия. Като начало, никога не знаете какво мисли Скорпионът. Поради това те са трудни за разчитане и не са склонни да се смеят, дори когато сте забавни. Те ще направят опит за шега, но ако не сте Скорпион, тя ще се окаже неуспешна . Ето защо Скорпионите винаги трябва да се придържат към други Скорпиони, както като приятели, така и като любовници.

3. СТРЕЛЕЦ

Няма нищо по-лошо от някой, който иска да бъде център на внимание и си мисли, че е забавен, но не е. Стрелецът определено не може да се справи с чувството си за хумор, защото това просто не е по силите му. Така че ги оставяме да се измъкнат с техните търсещи внимание начини и приемаме, че вероятно няма да има никакъв смях, когато сте с тях.

4. КОЗИРОГ

Може би защото са родени в най-студената част на годината, но Козирогът е също толкова студен, колкото и месеците, в които е роден. И за съжаление, тази студенина се разпростира и върху чувството им за хумор - тоест, на практика е замръзнало и не съществува. Като цяло Козирогът дори не обича да се забавлява много, така че е логично да не умее и да се смее.

5. ДЕВА

Ориентираната към детайлите Дева е твърде съсредоточена върху подробностите, за да има чувство за хумор. Не че не искат да го имат или че не им пука, че го нямат, просто... го нямат. Тяхната педантичност ги прави чудесни за други неща - като да бъдат детективи, например - но чувството за хумор, не чак толкова.

6. ОВЕН

Макар че Овенът не е толкова упорит като Телеца, той е достатъчно упорит, за да не разбере шегата. Което е тъжно, защото като естествени лидери, които обичат да командват, би било страхотно, ако можеха да водят и да се наслаждават на кикота от време на време, но може би това иска прекалено много.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    увхеуве
    всяка една зодия може да бъде заменена с всяка друга и някой ще намери прилики веднага... защото толкова са "истински" зодиите
  • 5
    1
    Недоумяващ
    Съдейки от написаното и познавайки характера на мои познати и приятели,това са пълни глупости!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари