6 неща, които ще ни оправят настроението за минута

0
Има няколко начина, с които можете бързо да оправите нагласата си към ежедневието
Има няколко начина, с които можете бързо да оправите нагласата си към ежедневието

Януари е, празниците приключиха, работата отново продължава с пълна сила и някак вече настроението ни не е толкова приповдигнато.

Но все пак има няколко начина, с които можете бързо да оправите нагласата си към ежедневието - наистина бързо - точно за минута, пише Edna.bg.

Ние ще ви покажем 6 такива и очакваме и да споделите какво влияе благоприятно и на вашите лични душевни емоции:

Пусни си любим сериал от 90-те

Ние препоръчваме да е вечният "Приятели", но ако имаш други фаворити, изборът е изцяло твой... още първата минута от сериала ще спомогне за настроението ти.

Гушкай кученце

Само една минута в прегръдка с кученце е способна да ти донесе толкова много щастие и настроение... Ако ти си нямаш домашен любимец, просто се обади на приятел с кученце и действай.

Спомни си лятото

Тъжно ти е, че е студено, мрачно и потискащо. Само си спомни какво преживя през лятото на 2017-а, опитай да си спомниш всички прекрасни спомени от морето, от дългите летни разходки, когато слънцето залязваше чак в 9 вечерта и настроението ти веднага ще се оправи.

Говори с бебче

Обади се на твоя приятелка, която има малко бебе и я помоли да си поговорите за 2 минути по телефона. Разговорът със сигурност ще е сладък и веднага ще те дари с добро настроение.

Гледай клипчета с еноти

Енотите или както ги наричат в Щатите - ракууни са супер забавни животинчета. А сайтовете за видео съдържание изобилстват от клипчета с ракууни, те обичат да правят сладки бели, но със сигурност ще им ги простиш, защото ще ви оправят настроението.

Хапни парченце шоколад

Шоколадът е вечната класика в справянето с лошото настроение. Ако след всичко изброено горе, нещата още изглеждат сиви и ужасни, просто заложете на сигурното - парченце шоколад.

Източник: Edna.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари