6-годишно дете простреля учителката си в САЩ

0
Вероятно ученикът е реагирал агресивно на отправена към него критика от преподавател
Вероятно ученикът е реагирал агресивно на отправена към него критика от преподавател Снимка: Billy Schuerman/The Virginian-Pilot, via Associated Press

Вероятно ученикът е реагирал агресивно на отправена към него критика от преподавател

6-годишен ученик стреля по учител в класна стая в училището си в щата Вирджиния, САЩ по време на кавга. За това съобщава полицията в град Нюпорт Нюз, предаде bTV.

Експерти заявяват, че училищна стрелба с участието на 6-годишно дете е изключително рядка. Ето защо законът на Вирджиния ограничава начините, по които дете на тази възраст може да бъде наказано за такова престъпление.

Няма ранени ученици при стрелбата в началното училище „Ричнек“, съобщават още от полицията в града. Учителката - жена на около 30 години - е с опасност за живота. „Състоянието ѝ се е подобрило донякъде“, каза пред медиите шефът на полицията в градчето Стив Дрю.

Той допълни, че досега не са се сблъсквали със стрелба в училище. По-късно уточни, че изстрелът не е бил инцидент, а умишлено деяние. Ученикът и учителят са се познавали. Вероятно детето е реагирало агресивно на отправена към него критика.

Стив Дрю каза още, че момчето е носело пистолет в класната стая. Все още обаче не се знае откъде 6-годишният го е получил. Шефът на полицията не даде повече подробности за стрелбата.

Джоселин Глоувър, чийто син е в четвърти клас, каза пред вестник The Virginian-Pilot, че е получила съобщение от училището, че един човек е прострелян, а друг е задържан. Жената призна, че е притеснена и изрази надежда това да не се повтаря в училището на детето ѝ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    до 1
    Откъде разбра, че идиотчето е негър?
  • 6
    1
    М-хм
    Ай сега кажете – къде е разликата между техните негърчета и нашите циганчета?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари