6 000 лева събра благотворителния концерт за лечението на Добри!

1

"След тази невероятно емоционална вечер за всички нас се радваме да ви съобщим, че събрахме 6 000,10 лв. за лечението на Добри в Турция. Но знаете ли, емоционалният заряд, обичта и подкрепата ви, те не се измерват с цифри, те се усещат - във вашите усмивки, във вашите молитви, във вашите действия, във вашето "С теб сме, Добри!", споделиха организаторите на благотворителен концерт, хоротека и базар в помощ на 24-годишния младеж от Сливо поле, който страда от тежка форма на левкемия.

На сцената в Пленарна зала се изредиха плеяда от музиканти и танцьори, за да помогнат на Добри да оздравее. На младежа са необходими 26 000 евро за един курс (а са нужни три курса) химиотерапия в клиника в Турция, тъй като лекарите в България вече са безсилни да му помогнат. 

"ПОКЛОН! Дълбок ПОКЛОН и РЕСПЕКТ пред невероятните ни участници, водеща, организаторите на хоротеката.Поклон за всички дали Живот на тази сцена, раздали се напълно, без вас това не би се случило! Тази любов, тази подкрепа, тази положителна енергия, която предадохте днес е нещо невероятно! Бъдете благословени! Бъдете здрави!", благодарят от екипа на кампанията "Живот за Добри".

Можете да помогнете, като дарите средства по един от следните начини:

Чрез вноска в дарителската сметка:

IBAN: BG68RZBB91551010772410

BIC: RZBBBGSF

Титуляр: ДОБРОМИР ВАЛЕНТИНОВ ДОБРЕВ

Чрез PayPal - на https://www.paypal.com/paypalme/Dobrev94

Чрез HelpKarma - https://bg.helpkarma.com/help/helpdobri

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари