Благотворителен концерт в помощ на Добри

2
Куп изпълнители ще се включат в подкрепа на младия мъж
Куп изпълнители ще се включат в подкрепа на младия мъж

Поредица от благотворителни събития организират близките на лъчезарния Добромир Добрев от Сливо поле, който се бори с коварната болест лимфобластна левкемия.

Състоянието на 24-годишното момче се влошава и трябва да се лекува адекватно възможно най-скоро. Затова на 30 септември ще се проведат три благотворителни инициативи, чрез които русенци могат да помогнат за спасяването на живота на Добри.

От 14 часа във фоайето пред Пленарна зала в община Русе ще се проведе благотворителен базар. Денят ще продължи с хоротека от 17 ч. с танцьорите от фолклорен танцов клуб "Родолюбец" пред сградата на общината.

Куп изпълнители ще се включат в концерта в 19 ч в Пленарна зала. За доброто настроение на присъстващите ще се погрижат талантите от детска вокална група "Слънце", фолклорен танцов театър "Найден Киров", фолклорен ансамбъл "Зорница", Нина Арнаудова, "Фрийдъм Денс студио". Участие в концерта ще вземат също Михаил Ганчев от вокално студио "Вили Икономов", Светослав Стойчев, Андрейката и Мургавия, "Център Денс студио", Светослав Иванов, София Петрова и Гоце Иванов.

Освен трите благотворителни събития на 30 септември, има обявена кампания във фейсбук чрез групата "Да помогнем на Добромир", поставени са и дарителски кутии.

Всеки, който иска да помогне за спасяването на живота на Добромир, може да дари средства по разкритата дарителска сметка в Райфайзенбанк:

IBAN: BG68RZBB91551010772410

BIC: RZBBBGSF

Титуляр на сметка:ДОБРОМИР ВАЛЕНТИНОВ ДОБРЕВ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари