5-те зодии, които са най-големите алкохолици

3
Оказа се, че зодиакалният знак също играе съществена роля в това дали ще имате проблеми с алкохола или не
Оказа се, че зодиакалният знак също играе съществена роля в това дали ще имате проблеми с алкохола или не

Оказа се, че зодиакалният знак също играе съществена роля в това дали ще имате проблеми с алкохола или не.

Днес хората по целия свят се опитват да преодолеят проблема с алкохолизма. Но питали ли сте се какво поражда любовта към пиенето?

Оказа се, че зодиакалният знак също играе съществена роля в това дали ще имате проблеми с алкохола или не.

А освен това астро комбинацията определя и какви напитки предпочитат хора, родени под различните знаци на зодиака. По-плашещо е, че се оказа, че пет знака от зодиака имат много голяма склонност към това да злоупотребяват с пиенето и като нищо да се превърнат в алкохолици.

Близнаци

Представители на този знак на зодиака, както мъжете, така и жените, са склонни да пият доста алкохол. Те дори не се нуждаят от компания, в която да изпият бутилка вино. Те винаги ще си намерят повод да пийнат – половинката е държи добре, проблеми в работата, компанията не се обажда, весело им е, тъжно им е, ей тъй за отпускане и какви ли не още причини могат да измислят само и само да си сипят едно. Но в никакъв случай Близнаците не мислят, че имат проблеми с алкохола. Просто техните вътрешни мъки ги карат да пият малко повече от обикновено. Количеството пиене, което ще погълнат обичайното зависи от това какво настроение ги е налегнало.

Овен

При тях проблемът с алкохола е голям, защото те могат да развият алкохолизъм още от ранна възраст. Безсмислено е да се лекуват, защото те реагират на това със скептицизъм, дори и много нервно. Най-лошото е, когато една Овен почне да пие тя започва да търси вината във всички други, но не и в нея самата. Важно е Овенът от ранна възраст да бъде научен, че пиенето е вреда на тялото и по-нататъшния семеен живот.

Везни

Щом светът им започне да се разпада те почват да пият – много, в големи количества и често. По-добре е да не попадате в компанията за пиене, в която има Везни, тъй като те могат да прекарват часове, или дори дни, да се оплакват от съдбата си, от живота си и от какво ли още не. Важното при тях е да се научат да контролират пиенето си иначе като нищо ще станат алкохолици.

Стрелец

Те просто пият. Те просто нямат никакви мерки. Стрелецът е много гостоприемен и за да се отпусне компанията, че и той самият, често прибягва до спиртните напитки. Малко вероятно е Стрелецът просто да спре да пие, защото всеки ден е празник, така че как може да не го празнува с пиене.

Телец

Те пият, докато се чувстват комфортно. Малко вероятно е да пият водка, но никога няма да се откажат от бирата. Вярно е, че всеки ден от годината те могат да си поръчат бира, но това изобщо не ги плаши. Някои от тях стават много агресивни след пиене, следователно е противопоказно да се пие у дома, в противен случай агресията ще се пренесе в домашно насилие, пише jenata.blitz.bg. Жената Телец обича шумните партита, на които идват всичките й приятели и познати и сериозният запой започва. И за тях няма значение, че в къщата има деца и възмутен съпруг, те имат „алкохолна среща”. Но това като нищо може да се превърне в сериозен алкохолизъм, тъй че трябва да внимават.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари