Кои са най-големите пороци на зодията ви

0
Всеки човек има пороци и е интересен факт, че голяма част от представителите на една зодия имат сходни пороци
Всеки човек има пороци и е интересен факт, че голяма част от представителите на една зодия имат сходни пороци

Всеки човек има пороци и е интересен факт, че голяма част от представителите на една зодия имат сходни пороци

Това може да е вследствие от еднакви предпочитания, възгледи за живота и т.н. Открийте своя зодиакален знак и вижте дали притежавате някой от изброените пороци.

Овен

Овните обичат всички забранени неща и много често техните експерименти с алкохола, цигарите или някои други вещества се превръщат в пороци. Най-често техният негативен порок е тютюнопушенето, пише Actualno.com.

Телец

Телците са гастрономи и обичат да хапват различни странни храни и напитки. Обожават да си угаждат и често прекаляват с консумацията на определени нездравословни храни. Техен порок често се оказва емоционалното хранене.

Близнаци

Близнаците са личности, които често променят настроенията си. В стремежа си да повдигнат духа си посягат към различни вредни навици, но и не чак толкова вредни. Според статистиките представителите на тази зодия често са пристрастени към секса, социалните мрежи или различни мобилни игри.

Рак

Раците са твърде чувствителни личности, като често техен порок се оказва приемането на антидепресанти и медикаменти, които служат за подобряване на настроението. Друг техен порок е, че понякога се наказват с глад, което може да доведе до сериозни хранителни разстройства.

Лъв

Представителите на този знак са известни с пороци като хазарт, тютюнопушене, алкохолизъм и др.

Дева

Девите са склонни да страдат от обсесивно-компулсивно разстройство и да посягат към вредни пороци към цигари, алкохол и някои транквиланти.

Везни

Когато са разочаровани от света, Везните могат да посегнат към алкохола или разврата, за да се опитат да избягат от сивата реалност.

Скорпион

Представителите на този знак са известни със своята пристрастеност към секса и шопинга. Когато се чувстват емоционално нестабилни, те изпитват нуждата да харчат пари или да се впуснат в плътски удоволствия.

Стрелец

Стрелците са пристрастени към пътуването. Освен това са известни със своята склонност към прелюбодейство. Обикновено не се стремят към здравословен начин на живот, а точно обратното - злоупотребяват с алкохол и цигари, вредна храна и др.

Козирог

Козирозите са хората, които са най-малко податливи на лоши навици и пороци. Те се грижат за здравословното си състояние и стабилен начин на живот.

Водолей

Водолеите са експериментатори, които не се страхуват да изпробват различни удоволствия, които не са особено полезни за здравето. Може да натрупат голям брой зависимости и да достигат до крайности.

Риби

Представителите на този знак се опитват да потушат болката и да избягат от реалността чрез алкохола или антидепресантите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари