5 тона капачки събраха доброволците от „Капачки за бъдеще“ в Русе

3
Събрани са 5040 килограма капачки, 380 килограма кенчета и 345 лева дарения
Събрани са 5040 килограма капачки, 380 килограма кенчета и 345 лева дарения Снимка: „Капачки за бъдеще“ в Русе

Събрани са 5040 килограма капачки, 380 килограма кенчета и 345 лева дарения

Пролетната кампания на "Капачки за бъдеще" в Русе завърши с резултати, които носят както удовлетворение, така и желание за още.

"Благодарим на всички дарители и доброволци, които застанаха зад каузата!", споделят организаторите. "Този път резултатите са по-ниски от предишни кампании, но ние вярваме, че това се дължи на лошото време. Не се отказвайте! Очаквайте ни есента, когато ще се борим за още по-голям успех. Заедно можем много повече!"

"Очакваме ви с нетърпение на следващата ни среща на обичайното място!".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    3
    до 2
    Защото капачките са от полиетилен, а самите бутилки — от полиетилен-терефталат. За да се рециклират двата материала трябва да се разделят и това изглежда е най-евтината технология — да губиш времето на обществото да прави нещо, което е съвсем по силите на една машина с оператор.
  • 3
    2
    daskal
    Как е възможно да продължава подобна идиотщина? Защо само капачките? Събирайте ги заедно с пластмасовите туби и бутилки! Сбърканяци!
  • -3
    1
    Stoian
    Армия от дебили,дебели итльсти идиоти,които събират капачки!!!Ужас,пьлни простаци!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари