5 признака, че животът ви скоро ще се промени

0
Готови ли сте?
Готови ли сте?

Понякога изглежда, че животът върви надолу.

Но в отчаянието си ние може просто да не сме разбрали, че в действителност той само се ускорява и набира височина….

1. Готовност за промени

Готови ли сте за промени? Ако някога сте се замисляли за това дори за секунда, това означава, че всички промени са към по-добро. Закъснели сте за самолета? Разделили сте се с приятел? На пръв поглед – това е проблем. Но кой знае – често закъснението за полета може да означава, че съдбата ви е опазила от някаква беда, а раздялата с човек ще отвори нови перспективи за вас. Основното нещо е да не се страхувате и да вярвате, че всичко ще бъде точно както трябва да бъде.

2. Научили сте се да освобождавате

Преди години наред сте си припомняли предателството на приятелката, несправедливостта на шефа и липсата на реална интимност с партньора в живота, ходили сте на психолог, следили сте в социалната мрежа този, който ви е обидил, правили сте планове за отмъщение и паралелно сте забелязвали, че стоите на едно място? Разбира се, защото вашата енергия се е изразходвала за злоба, попадала е в нещо като черна дупка. Пощадете себе си, освободете се от човек или ситуация, нанесли ви болка. Просто живейте без да поглеждате назад към тях. Повярвайте, веднага щом освободите сили за себе си – ще се случи нещо правилно и конструктивно.

3. Избави ли сте се от комплекса на жертвата

Вие сте спрели да се самосъжалявате? Вече не се опитвате да предизвиквате съжаление у другите с истории за ниската заплата и трудно детство? Точно така – вие сте изпратили към в света това, което е било залепено за вас като маска. Гордост, достойнство, самочувствие – е най-добрата обвивка за вашия имидж. Защото простата истина на всички учения за баланса, е както следва: получавате това, което изпращате към света.

4. Станали сте по-доверчиви към света

Доверието е наивност и глупост? Ни най-малко. Само човек, който е открит, спокоен и не чака някой мръсен трик, може наистина да получи удоволствие от живота. Ако през цялото време очаквате, че и следващия мъж ще ви измами, вие изпращате в космоса информация, че се страхувате. Опитайте се да спрете да очаквате негативизъм, и животът ще заблести моментално в други цветове.

5. Победили сте вашите страхове

Страхът е ирационално чувство. Една от нейните прояви са фобиите – патологични състояния, които нямат нищо общо с реалните ситуации. Страхувате се да летите със самолет, макар да знаете, че вероятността да загинете в самолетна катастрофа е незначителна?

Обхваща ви паника при мисълта да говорите пред публика? Живеете в състояние на тревожност, страхувате се постоянно, че ще ви уволнят? А причина за голяма част от страховете ви просто няма. Опитайте се да си представите най-лошото: това, което ще се случи при най-лошия изход? Толкова ли е страшно? Сега се опитайте да осъзнаете, че причините за вълненията ви не са толкова много, а да разваляте качеството си на живот с постоянни тревоги е най-безсмисленото занимание в живота.

Източник: ДРУГИТЕ НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари